Ангиология – съдови заболявания

Предстояща визита на д-р Галили

Уважаеми пациенти, уведомяваме Ви, че израелският съдов хирург д-р Галили ще бъде на разположение в София от 13 до 16 

юни 2019 година.

Ангиология, лечение на разширени вени

Нашите пациенти могат да разчитат на доброто ни сътрудничество с доктор Яир Галили. Той е известен съдов хирург от Израел. Има у нас специализиран, модерно оборудван кабинет по ангиология. В него извършва прегледи и лечение на разширени вени, както и склеротерапия под ултразвуков контрол. При нея не е необходимо да оставате в болница, няма нужда от упойка, няма болка, нито белези.

ангиология, лечение на разширени вени, склеротерапия

Израелският специалист ръководи Клиниката по съдови заболявания в института по медицина „Мор“ в Тел Авив. Две години е специализирал новаторския метод в САЩ. Вече едно десетилетие прилага склеротерапия под ултразвуков контрол за лечение на разширени вени и резултатите са повече от впечатляващи.

Повече за метода склеротерапия под ултразвуков контрол

Склеротерапия под ултразвуков контрол е най-щадящият метод за лечение на разширени вени. Прилага се при всички етапи и форми на болестта – включително за случаите, за които доскоро изходът беше хирургическата интервенция, или се смятаха за нелечими. Няма противопоказания при тежки съпътстващи болести като диабета или сърдечносъдовите.

С помощта на ултразвук се открива болната вена, даже когато е скрита дълбоко под повърхността. В нея се инжектира вещество, което причинява слепване на болния съд. Функциите му се поемат от здравите вени и така проблемът се решава бързо и лесно – без упойка, белези и престой в болницата. Веднага след направената склеротерапия се връщате към обичайния си график.

Вижте също: www.dr-galili.com

За повече информация: 02/820 38 55, 0879 853 557, 0879 851 557

Вече има подготвени и български лекари – специалисти по ангиология, които са на разположение на пациентите ни.

ГАЛЕРИЯ: АНГИОЛОГИЯ – ЛЕЧЕНИЕ НА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И СЪДОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ