Понеделник - Петък - 9:00-18:00

Холистично здраве

Какво означава холистичен подход към здравето? Профилактика и постигане на емоционално, физическо и енергийно здраве. Комплексна грижа в МЦ Епика.

Навигирайте своето здраве с даровете от природата и силата на науката

Страдате ли от: лесна уморяемост, безсъние, липса на концентрация, депресивни състояния, напълняване, хормонален дисбаланс, проблеми с щитовидната жлеза, високо кръвно налягане, диабет, псориазис, екзема и още десетки хронични симптоми и неизяснени състояния?

Потърсете Програмата ЛАЙВЪР на Центъра за израелска медицина и иновативни технологии „Епика“. Тя ще ви помогне да се справите с оплакванията и да постигнете стабилно здраве.

ЛАЙВЪР представлява образователно-практически курс, придружен с 9 или 28-дневен индивидуален план за хранене. Теоретичната част запознава участниците по достъпен начин с основни принципи в работата на органите и тяхното взаимодействие и ролята им за добрата психична и емоционална стабилност.

За практическото изпълнение всеки участник получава специално подготвен протокол от екипа на Медицински център „Епика“ – гр. София, съобразен с личното му състояние и цели. Не се налага откъсване от работа и обичайните ангажименти. Облекчаването на симптомите и приливът на сили се наблюдават още в първите дни. Оздравяването на черния дроб и щитовидната жлеза са сред основните задачи на Програмата ЛАЙВЪР, което води до цялостно подмладяване на организма и връщане на биологичния часовник.

 

 

Къде да ни намерите?

Адрес
гр. София, площад Преображение 1, ж.к. Илинден 1309, eтаж 1 (над партер)
Телефони
02 820 38 55
0879 851 557
0879 853 557