Кабинет за лечение на затлъстяване и целулит

Ново тяло и ново здраве с Белаконтур

Белаконтур е уникален уред, който се прилага с огромен успех при лечение на затлъстяване, метаболитен синдром, начална фаза на диабет и много други. Създаден в Ерусалим от фирма за иновативни технологии, той е одобрен в Европа и САЩ заради изключителните резултати независимо от възрастта и проблемните зони. Ефикасен за подпомагане оздравителните процеси на цялото тяло, тъй като засилва детоксикацията, метаболизма и имунитета на пациентите.

С Белаконтур за кратко време постигате забележително съживяване и стягане на мускулатурата, тялото придобива нови очертания и сила.

Резултатите от терапията с Белаконтур и лекотата, с която се постигат, изглеждат като чудо за страничния наблюдател. Изпробвалите терапията са наясно, че зад чудото се крие комплекс от природни и доказани медицински практики, създаден с единствената цел – да подпомогне трайно и безвредно цялостното възстановяване на здравето и връщането на радостта от живота.

За подобни чудеса всеки сезон е подходящ и правилен. А за повече информация разгледайте сайтовете или позвънете на телефоните на Медицински център “Епика” – клиниката за израелска медицина и иновации, единственото място в България, в което се предлага терапията с Белаконтур.

Персоналните консултации и изготвянето на пригоден към специфичните нужди на всеки пациент план се извършват вторник и четвъртък. Необходимо е да позвъните в МЦ Епика и да запишете час предварително.

Вашето по-здраво тяло, по-бодър дух и по-високо самочувствие Ви очакват при нас.

Галерия

Видео

Научи повече за BellaContour