Понеделник - Петък - 9:00-18:00

Медицински център “Епика”

гр. София, площад Преображение 1

Община Кюстендил, съвместно със столичните МЦ "Епика" и МЦ за Специализирана медицинска помощ по сърдечно-съдови заболявания, предлага чудесен шанс на наши сънародници и гости от  чужбина да съчетаят посещение на града, при което да се възползват от комплексна грижа за здравето.  
В рамките на 4 дни всеки на територията на общината ще има реална възможност да научи как да подобри живота си. 

Прочети още...

Кои са потенциалните причини за проблемите със съня?

Една от възможните причини за безсънието идва от черния дроб. Често той е задръстен и работи трудно, поради натрупаните токсини и приема на мазни и преработени храни.
Черният дроб се възпалява и по време на непрестанните битки, които води с вирусите и лошите бактерии, загнездили се в него от много години. Тези паразити произвеждат невро и дерматоксини, които са отговорни за значителна част от симптоматиката и болестите на съвременния човек.

Прочети още...

Днес аптекарите у нас и световните статистики са категорични, че хората повсеместно търсят хапчета за борба с хроничното безсъние и проблемите със съня

Всеки, който е изпитал безсъние поне веднъж, знае колко неприятно и дори отчайващо е подобно състояние. Липсата на сън или лошият такъв могат да ни накарат да се почувстваме сякаш всеки момент ще рухнем психически или физически. Често се случва да се питаме ще успеем ли изобщо да преживеем деня. Да се живее с този проблем е изключително трудно. Дори ако безсънието не е сред основните хронични състояния от които страдаме, много важно е да знаем как да си върнем добрия сън и да го задържим, защото той оказва огромно въздействие върху цялостното ни здраве във всеки един момент.

Прочети още...

Подходи  и терапии на интегративната медицина в медицински център "Епика"

Трупането на нежелани килограми е признак, че черният ни дроб от известно време е събирал и складирал в себе си огромни количества мастни клетки. Така той е станал уморен, бавен, затлачен и омазнен (дори без да е диагностициран от ехографски преглед). Именно това му състояние, а не широкоизползваният термин "бавен метаболизъм", е причината за напълняването.

Прочети още...

Безлекарствени медицински терапии правят чудеса за цялостно здраве и подмладяване

Съвременната медицина вече има достатъчно безспорни доказателства за директната връзка между здравето на черния дроб и повечето от заболяванията на модерния човек. Затова и все повече медици се насочват преди всичко към оздравяването на черния дроб на пациентите, на които помагат. Медицината вече официално признава ролята на здравия черен дроб в борбата срещу стреса и стареенето, както и силното му влияние върху нашето умствено, емоционално, физическо и психично здраве.

Прочети още...

Добра новина за пациентите с разширени вени от черноморския регион. Израелският съдов специалист д-р Яир Галили пристига в България и ще преглежда в рамките на три дни пациенти във Варна.

Прочети още...

Д-р Галили гостува в София за 4 дни на всеки 2 месеца. Софийската клиника Епика и д-р Яир Галили върнаха здравето и самочувствието на стотици сънародници, живеещи в Канада, САЩ и Западна Европа.

Прочети още...

Къде да ни намерите?

Адрес
гр. София, площад Преображение 1, ж.к. Илинден 1309, eтаж 1 (над партер)
Телефони
02 820 38 55
0879 851 557
0879 853 557