Понеделник - Петък - 9:00-18:00

Медицински център “Епика”

гр. София, площад Преображение 1

Истината за безсънието - причини и лечение. Част 1

Днес аптекарите у нас и световните статистики са категорични, че хората повсеместно търсят хапчета за борба с хроничното безсъние и проблемите със съня

Всеки, който е изпитал безсъние поне веднъж, знае колко неприятно и дори отчайващо е подобно състояние. Липсата на сън или лошият такъв могат да ни накарат да се почувстваме сякаш всеки момент ще рухнем психически или физически. Често се случва да се питаме ще успеем ли изобщо да преживеем деня. Да се живее с този проблем е изключително трудно. Дори ако безсънието не е сред основните хронични състояния от които страдаме, много важно е да знаем как да си върнем добрия сън и да го задържим, защото той оказва огромно въздействие върху цялостното ни здраве във всеки един момент.

Какво е най-честото обяснение на проблема?
Конвенционалната медицина дава няколко отговора за причините на безсънието. Някои от тях може и да съдържат някаква истина. Вашият личен лекар може да ви каже, че причината да не спите е в това, че сте тъжен, гневен, тревожен, страдате от депресия, изживявате проблемни ситуации, имате хронични болежки, или дори че страдате от сънна апнея.

към статията

Къде да ни намерите?

Адрес
гр. София, площад Преображение 1, ж.к. Илинден 1309, eтаж 1 (над партер)
Телефони
02 820 38 55
0879 851 557
0879 853 557