Понеделник - Петък - 9:00 - 18:00

Медицински център “Епика”

гр. София, площад Преображение 1

Живеещи в чужбина българи си идват в родината за революционната инжекция. През последните 8 години България се утвърди като мястото в Европа, където българи и чужденци получават спасение от тежки варикозни проблеми. Пациенти от Италия, Испания, Русия, Гърция, Турция, Финландия, Германия, Великобритания, САЩ, дори Африка, посещават София, за да намерят спасение от сериозното заболяване.

Прочети още...

Разширените вени са досадни, загрозяващи, а понякога много болезнени и опасни. Вече не е нужно да ги търпите, да се притеснявате и да се страхувате. Достатъчно е да се подложите на така наречената склеротерапия. Това е модерен начин за бързо и ефективно лечение посредством инжектиране в болните вени на специално разпенено вещество.

Прочети още...

Разширените вени са особено неприятно заболяване, от което страдат мнозина. То е не само болезнено, но се отразява и на външния вид на краката. Негови жертви обикновено са хората, които продължително време стоят прави. То предизвиква отоци в глезените и чувство за тежест.

Прочети още...

Целулитът представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. Трудно се повлиява от опитите ви за премахване, но вече има технология, на която не може да устои.

Прочети още...

Предлагаме ви метод за намаляване на телесните обиколки чрез използването на високотехнологичен безболезнен метод. Израелски уред, с който се работи, проучва тъканите в дълбочина и установява мастните натрупвания. Идентифицира ги според местонахождението им – дълбочина, дебелина и плътност на мастния слой.

Прочети още...

Когато започнете да усещате необяснима тежест и умора в краката, когато те започнат да се подуват осезаемо и това ви кара да се чувствате некомфортно, е добре да се консултирате с лекар дали се касае за разширени вени.

Прочети още...