Понеделник - Петък - 9:00-18:00

BellaContour

Уникален, патентован метод на терапия, резултат от продължителни и задълбочени изследвания

За BellaContour

BellaContour е уникален, патентован метод на терапия, резултат от продължителни и задълбочени изследвания.

Методът включва ултразвукова технология и система за стимулация на мускулите, разработена така, че да освободи труднодостъпните телесни мазнини, превръщайки ги в естествен източник на енергия за тялото. BellaContour постига стягане на бедрата, корема, седалището, оформяне на едно здраво и красиво тяло. Съвременната технологията е съобразена с предизвикателствата и специфичните потребности на съвремието.

BellaContour - израелски медицински уред за намаляване на телесната обиколка и премахване на излишните мазнини и целулита

  • Нова, неинвазивна и безболезнена технология, основана върху естествените процеси в тялото
  • Прецизна идентификация на мастната тъкан и целенасочено третиране на клетките чрез резонанс
  • Изчерпателен, научно документиран процес на третирането и резултатите
  • Постигнатите резултати не се нуждаят от поддържащо третиране, както е при досегашните технологии
  • Подобрение при наличието на целулит

Терапията трае 40 минути и е изключително приятна. Изградена е върху естествените процеси в тялото и няма йо-йо ефект. В рамките на прилагането ѝ, пациентите научават всичко важно за функционирането на своето тяло. Така след завършването на терапията, те си тръгват със знания как да поддържат чудесно здраве и да не стават лесни жертви на поредната модна диета, тенденция или чудодейно хапче.

Авторитетите в съвременната медицинска наука все по-често изтъкват основополагащата роля на движението и спорта за пълноценното възстановяване и поддържането на добро физическо и стабилно психическо здраве.

Ето защо в допълнение към програмата с Белаконтур предлагаме и опция с холистичен характер. Преборете болестите, от които страда човекът на 21 век, с помощта на индивидуални консултации и насоки по програмата Лайвър – курс за цялостно оздравяване, подмладяване, детоксикация и баланс на тялото.

Вашето по-здраво тяло, по-бодър дух и по-високо самочувствие Ви очакват при нас!

Къде да ни намерите?

Адрес
гр. София, площад Преображение 1, ж.к. Илинден 1309, eтаж 1 (над партер)
Телефони
02 820 38 55
0879 851 557
0879 853 557